Млади момчета откраднаха кутия за дарения, поставена в денонощен комплекс на

...
Млади момчета откраднаха кутия за дарения, поставена в денонощен комплекс на
Коментари Харесай

Вижте ги добре! Младежи откраднаха кутия за дарения в Пловдив ВИДЕО

Млади момчета откраднаха кутия за дарения, сложена в денонощен комплекс на бул. " Освобождение " в Пловдив, видя GlasNews.bg.

Престъплението е осъществено в първите дни на януари, а дейностите на младежите са снимани от камера за видеонаблюдение, сложена в обекта. 

В обществената мрежа Фейсбук бе оповестен запис от камерата, снимала грозната постъпка. На него се вижда по какъв начин пет момчета влизат в обекта и се насочват към касата - точно там е сложена кутията за дарения.

Действията на младите момчета евентуално авансово са съгласувани, защото трима от тях " окупират " касата, а другите двама остават на задан проект.

На видеото се вижда по какъв начин един от младежите побутва с дясната си ръка кутията, момче с черен суичър я поема и я подава на този до него - секунди по-късно момчето, в което е кутията, напуща обекта.

" Пазете се! Обикалят в " Тракия ". Откраднаха кутията със средствата за болната Вили! ", написа в обществената мрежа мъжът, популяризирал записа от камерата.

Вече е подаден сигнал в полицията. Каква е точната сума, която младежите са откраднали, не е конкретизирано.

Вярваме, че наглеците бързо ще бъдат открити от органите на реда, защото на фрагментите от записа ясно се виждат техните лица.

Не заслужават ли обществено неодобрение - вижте ги добре:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР